Om Hannah

Hannah

Journalist, författare och yogi

Jag är Hannah Sjöström, journalist, författare och yogalärare som gillar att utforska det som gör att jag mår bra. You Bloom är min plats där jag delar med mig av ansiktsyoga och yoga.

Ansiktsyoga kom jag in på 2017 när jag gjorde research för min bok  ”Hello Glow”. Jag noterade att om jag tränade ansiktsyoga regelbundet så kunde jag förbättra lyftet i huden, öka glowet och öppna upp mitt ansikte. Och på kuppen ökade min självkänsla och mitt mående. 2021 utbildade mig till lärare i ansiktsyoga via Danielle Collins, the Face Yoga Expert. Jag har också gått en kurs på Axelsons med Lisa Tallroth, Naturlig Facelift Massage och lärt mig olika tekniker för massage och akupressur i ansiktet.

I dag håller jag onlineklasser i ansiktsyoga regelbundet. Vill du gå klass med mig? Läs mer här.

Yoga

Jag började träna yoga i slutet av 90-talet och har under åren testat många olika yogaformer, och har älskat nästan alla. 2019 gick jag min första yogalärarutbildning, Authentic Flow 100 H, med bland andra Satu Tuomela och Marie Romani. Den följdes av:
• Embodied Yin 200 H med Inna Smirnoff Mannert och Maija Ahola.
Fler utbildningar:
• Restorative yoga med Sarah Jonsson på Yogayama.
• Relax & Renew Restorative Yoga med Judith Hanson Lasater & Lizzie Lasater.
• Yoga Nidra med Jennie Wadsten.
• Yinyoga fördjupning & Restorative Yoga med Ulrica Norberg & Hillevi Borga
• Lymfyoga Slow Flow med Annsophie Sjöblom.

To be continued!

Skriver om hälsa och skönhet

Jag inledde min karriär som journalist i mitten av 90-talet och har under åren arbetat på många olika redaktioner och mediearbetsplatser. I dag arbetar jag främst med digital innehållsstrategi och är även grundare av den gröna skönhetssajten naturligtsnygg.se. Jag är också glad över att regelbundet skriva om hälsa i Damernas Värld.

Mina böcker

2016 kom min första bok med samma namn som sajten, ”Naturligt Snygg – så gör du en grön skönhetsdetox” på Bonnier Fakta förlag. En bok om hur man byter ut sina syntetiska hudvårdsprodukter mot de som är lite mer naturliga – och varför det är en bra idé. 2018 kom min andra bok  ”Hello Glow – vägen till strålande hud” på Norstedts förlag. Då testade jag mig runt lite för att verkligen förstå vad som ger en strålande hud – och ansiktsyogan levererade!