Ansiktsyoga

Ansiktsyoga med Hannah

 

Vad är ansiktsyoga?

Ansiktsyoga, face yoga, ansiktsgympa – hur fungerar det egentligen och vad är det? Kan ansiktsyoga hjälpa till att lyfta ansiktet, släta ut rynkor och ge huden glow? Jo, visst kan ansiktsyoga hjälpa till att ge ditt ansikte ett lyft! Och ja, ansiktsyoga hjälper också till med lyster! 

Jag är certifierad ansiktsyogalärare och i mina yogaklasser online går vi igenom hela ansiktet med hjälp av ”ansiktsgympa” där vi jobbar med flera av ansiktets muskler, olika typer av ansiktsmassage, akupressur, andningsövningar, avspänning och lymfdränage. Tillsammans gör övningarna att ansiktet ”lyfts”, du får en ökad fasthet i huden, får ökad lyster och du har möjlighet att sudda djupa linjer.

Ansiktsyoga kommer inte från gamla yogiska traditioner, utan är ett mer modernt hittepå av västerländska yogisar. Många av dem har dock inspirerats av yoga, ayurvediska massagetekniker, akupressur från traditionell kinesisk medicin och många andra verksamma metoder för att få ansiktet och huden att kännas mer ”fräscht”. 

Mina klasser är gjorda så att du inte bara ska få verktyg att arbeta med dina  ansiktsmuskler, det är lika viktigt att du ska få känna ett djupare välmående,  öka din energi, sänka dina stressnivåer och öka din positiva självkänsla. 

Vill du gå klass med mig? Läs nedan och sajna upp dig på mitt nyhetsbrev

Boka ansiktsyoga

Jag håller regelbundna klasser online via Zoom, och om du vill vara med signar du enkelt upp dig på mitt nyhetsbrev – där skickar jag ut info om aktuella klasser, hur du bokar och betalar. Varmt välkommen att vara med!

Anmälan till nyhetsbrev

* obligatoriska fält
boka yoga