Välkommen till min blogg!

Hej! Så kul att du har hittat hit! Jag är Hannah, certifierad lärare i ansiktyoga (och även andra yogaformer) och den här bloggen handlar ganska mycket om ansiktsyoga och annat roligt man kan göra för huden och ansiktet.

I takt med att jag åldras så märker jag en hel del förändringar, inte bara i ansiktet. Jag gillar verkligen att åldras för jag känner mig mycket lugnare och klokare numera, men jag är ganska nyfiken på vad jag själv kan göra för naturliga och holistiska saker för att sakta ned vissa ålderstecken.

Ansiktsyoga är verkligen en sån sak – och den fungerar faktiskt! Jag har tränat ansiktsyoga regelbundet nu sedan början av 2021 och jag märker ett tajtare ansikte med ”piggare” ögon (mina ögonlock hänger inte lika mycket), fastare hud runt munnen och käklinjen och inte lika djupa linjer i pannan.

Dessutom är huden i fin form och den känns ”plumpigare” numera. Så jag är nöjd med vad ansiktsyoga har gjort för mig. Nu vill jag inspirera även dig! Jag håller regelbundna online-klasser i ansiktsyoga – läs mer om det här.

Och varmt välkommen till You Bloom!